Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde se va desfasura un eveniment pentru minte, corp si suflet | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 17, 2019

…unde se va desfasura un eveniment pentru minte, corp si suflet

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 22/01/2014

Festivalul “Body Mind and Spirit” care va avea loc la Sala Palatului in perioada 14-16 februarie 2014 iti ofera posibilitatea de a-ti schimba modalitatea de a gandi, de a simti si de a trai avand ca rezultat o viata mai frumoasa, mai echilibrata, mai implinita. In cadrul festivalului poti gasi companii cu produse naturiste, cosmetice naturale, aparatura pentru sanatate de uz personal, medicina alternativa,hrana vegana, edituri cu publicatii de profil, tratamente naturiste, centre de psihologie si dezvoltare personala, bijuterii exotice ,imbracaminte ecologica.

 Conferintele festivalului au loc pe toata durata expozitiei si dezbat teme de interes actual precum: tehnici de relaxare, managementul furiei, comunicare eficienta, limbaj nonverbal, cresterea increderii in sine, rezolvarea situatiilor conflictuale, regasirea echilibrului interior, acceptarea de sine,medicina energetica, amenajarea armonioasa a spatiilor de locuit si a birourilor, petrecerea timpului liber in natura, armonizarea cu tot ce ne inconjoara.

Festivalul atrage foarte multi vizitatori si datorita manifestarilor artistice din cadrul acestuia precum: demonstratii de arte martiale, demonstratii sportive, dans, muzica instrumentala si vocala,teatru, iluzionism, ceremonia ceaiului, aranjamente ikebana si multe altele. Gasiti aici mai multe detalii.

Sursa foto: www.minunemica.eu

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top