Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...are loc in aceasta perioada o tabara de pictura pentru adulti | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…are loc in aceasta perioada o tabara de pictura pentru adulti

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 20/01/2014

In weekend am dat peste o idee minunata pentru cei care simt nevoia cateodata sa se refugieze undeva, sa se relaxeze si sa se redescopere: o tabara de pictura pentru adulti. Din pacate am aflat destul de tarziu despre aceasta initiativa dar ne-am gandit sa va povestim totusi despre ea, poate gasiti inspiratie in astfel de activitati si data viitoare cand apare o oportunitate veti profita.

Tabara de pictura Hobby Art, editia de iarna are loc la Moieciu de Jos chiar zilele acestea (in perioada 19- 26 ianuarie). Specificul editiei de iarna este unul de atelier, iar sub indrumarea de specialitate a pictorului profesionist Tudor Francu, participantii se vor dedica pictatului de naturi statice si compozitii abstracte. Din cele 6 zile de tabara, 2 vor fi alocate desenului iar la un momentdat va fi organizat si un atelier experiment de tehnica colajului. Gasiti mai multe detalii despre eveniment aici si aici.

Sursa foto: northshorekid.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top