Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde gasesti informatii actualizate despre toate partiile din Romania | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, May 26, 2019

…unde gasesti informatii actualizate despre toate partiile din Romania

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 09/01/2014

Daca sunteti nerabdatori sa mergeti la schi, chiar in Romania, dar nu sunteti la curent cu starea partiilor din tara, va venim noi in ajutor. Aplicatia Salvamont powered by Vodafone (compatibila cu smartphone-urile Android si iOS) transmite zilnic utilizatorilor informatii foarte utile precum: grosimea stratului de zapada, conditiile zilnice de schi, hartile muntilor si detalii despre fiecare partie.

Mai mult decat atat, in aplicatie se pot vedea si imagini de pe partie iar pentru cei care se tem de vremea rea, ANM furnizeaza, in aplicatie, informatii în timp real despre starea vremii si conditiile atmosferice. Ce este si mai important este ca prin intermediul aplicatiei, echipele Salvamont pot localiza mai usor turistii care se aventureaza pe traseele montane.

Gasiti mai multe detalii despre aceasta aplicatie, accesand website-ul: play.google.com, tot de aici o puteti si descarca.

Sursa foto: www.ranca.ro

 

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top