Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde ai parte de soare, zapada si distractie | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, July 18, 2019

…unde ai parte de soare, zapada si distractie

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 16/12/2013

Este vorba despre schiatul in zona Tirolului de Est, unde ghetarul Mölltal si Ankogel sunt cei mai inalti munti din Carintia, iar resortul Kals – Matrei de pe muntele Großglockner, centrul de schi St. Jakob din Valea Defergg, precum si centrul de schi Valea Hochpuster din Sillian, inseamna distractie pe zapada fara timp de asteptare, pentru toate generatiile.

Vederea panoramica asupra celor in jur de 30 de varfuri de peste 3000 m ai Hohen Tauern este unica in toata Austria. Puteti vizita acest domeniu schiabil din septembrie pana in martie fara probleme iar cozile la instalatii si aglomeratia reprezinta concepte straine acestei zone.

Ghetarul Molltal este cel mai usor de accesat si cel mai stabil ghetar din Karintia din punct de vedere a zapezii. Aici se ajunge cu un tren subteran care, in mai putin de 8 min, parcurge o diferenta de nivel de 1000 de m pana la statia intermediara la altitudinea de 2200 m. In continuare pana la 2800 m se poate ajunge cu telecabine de 6 locuri. Gasiti mai multe detalii despre aceasta zona si ofertele disponibile aici.

Sursa foto: www.renytravel.sk

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top