Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde petreci cateva momente frumoase la tara, in Decembrie | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, June 24, 2019

…unde petreci cateva momente frumoase la tara, in Decembrie

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 13/12/2013

Ce ar mai fi de facut inainte de sarbatori? Cum va suna o excursie la tara, intr-un loc unde traditiile se pastreaza frumos, unde va retrageti putin din iuresul orasului si unde invatati cum sa pregatiti bucate delicioase pentru Craciun si Revelion? Noua ni s-a parut o idee foarte buna si ne-am gandit sa va povestim si voua.

Una dintre locatii este la poalele Builei-Vanturarita, in Costesti (perioada este 21-22 decembrie) iar pretul este 180 lei/persoana, cu dormit, patru mese, lectia de gatit (cu tot cu bunatati) si excursia ghidata pe dealurile Costestilor de duminica dimineata.

A 2-a varianta ar fi sa participati la Parada Cetelor din Fagaras unde fiecare sat se mandreste cu portul si dansurile specifice intr-o defilare cu cantece, strigaturi si jocuri pe ulitele din Sinca Noua. Aici costul este de 260 lei/persoana, cu dormit, toate mesele, participarea la jocurile populare de seara si excursii ghidate n zona.

Va puteti inscrie la adresa de mail info@villagelife.ro sau telefon 0747933124 si puteti afla mai multe detalii despre evenimente pe Facebook.

Sursa foto: liubagrecea.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Frumoase recomadari la care subsriem. Adaugam si alte destinatii cu frumoase traditii de sarbatori http://www.antrecalba.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=221&Itemid=84

home | top