Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde participi la Sarbatoarea Teatrului National Bucuresti | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 17, 2019

…unde participi la Sarbatoarea Teatrului National Bucuresti

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 10/12/2013

Pentru cei care se intreaba ce lucruri interesante ar mai fi de facut prin capitala, avem o idee pregatita: pe 14 decembrie Teatrul National „I.L.Caragiale” isi deschide portile pentru public, organizand o serie de evenimente cu intrare libera pe care ar fi pacat sa le ratati.

Puteti participa Sambata (intre orele 10:00 si 16:00) la tururi ghidate gratuite ale  noilor sali si spatii restaurate ale teatrului (de ex. stiati ca Sala Pictura, Sala Atelier si Sala Studio au fost inaugurate in lunile octombrie si noiembrie ale acestui an?). De la ora 11:00 se joaca piesa Micul infern, cu intrare gratuita (veti avea nevoie de rezervari, in prealabil, care se pot face in limita celor 226 de locuri disponibile – maximum 2 locuri de persoana, la adresa de mail  rezervare.tnb@gmail.com sau la telefon 021 313 83 59. Pe parcursul zilei ii veti putea intalni pe actorii indragiti ai TNB pentru sesiuni de autografe si fotografii iar la finalul zilei, incepand cu ora 23:00 incepe “noaptea alba a teatrului”.

Gasiti mai multe detalii despre programul evenimentului consultand website-ul TNB.

Sursa foto: www.calificativ.ro

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top