Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde faceti ceva relaxant maine | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 17, 2019

…unde faceti ceva relaxant maine

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 29/11/2013

Cu totii visam la weekend ca si cum ar reprezenta refugiul suprem, totusi ne trezim aproape de fiecare data duminica seara cu senzatia ca nu ne-am odihnit destul, ca nu ne-am relaxat suficient si ca trebuie sa o luam de la capat indiferent de starea de spirit. Noi va dorim multa relaxare in acest weekend si v-am pregatit 2 idei de ateliere foarte interesante, ambele pentru Sambata – 30 Noiembrie:

1. Atelier de Motive Romanesti de la ora 15.00, la Merci Charity Boutique – aici te relaxezi la un ceai si te bucuri de creativitate cu Dana de la Idei Cusute. Participarea costa 20 lei iar pentru detalii despre eveniment puteti consulta pagina de Facebook.

2. Atelier Cafeaua un hobby: Espresso si Cappuccino in Origo, aici veti afla informatii despre modul de extractie a cafelei si despre tehnicile de obtinere a cremei de lapte. Atelierul costa 200 lei si va avea loc intre orele 09:00 si 12:00 la Prajitoria Origo.

Sursa foto: www.zenadiadesign.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top