Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde cumperi carti la preturi bune | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, April 22, 2019

…unde cumperi carti la preturi bune

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 20/11/2013

De azi incepe editia 20 a Targului Gaudeamus care se va desfasura pana pe 24 noiembrie in Pavilionul Central Romexpo. Aici veti gasi oferta a peste 400 de edituri romanesti si straine, tipografii, institutii de invatamant, centre si institute culturale, organizatii non-guvernamentale, asociatii profesionale, librarii, biblioteci etc.

Programul targului va include peste 30 de lansari de carte, conferinte, proiectii de film, ateliere creative, adresate unui public diversificat ca varste si preocupari iar daca aveti carti pe care vreti sa le donati, e bine de stiut ca programul “Cărţile se întorc acasă” va continua si la aceasta editie a evenimentului.

Programul de vizitare al targului este urmatorul: miercuri – vineri, intre orele 11:00 si 20:00, sambata si duminica intre orele 10:00 si 20:00 iar intrarea costa 5 lei (elevii, studentii, profesorii avand intrarea gratuita). Gasiti aici mai multe detalii despre eveniment.

Sursa foto: www.molandbear.com.au

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top