Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde te bucuri de promenada | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, February 23, 2019

…unde te bucuri de promenada

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 13/11/2013

Un lucru este cert: ne plac Mall-urile la nebunie si le vizitam dintr-o multime de motive care nu au neaparat legatura cu shopping-ul (de exemplu sa vedem un film, sa bem o cafea cu prietenele, sa admiram colectiile noi sau sa ducem copiii la joaca). A trecut ceva timp de cand s-a deschis Promenada, ultimul mall din Bucuresti si ne-am gandit sa ii facem o vizita.

Cum nu frecventam foarte des zona Aurel Vlaicu, am fost placut surprinsi de cum arata peisajul din jurul mall-ului, de senzatia de Business Park si de spatiile frumos aranjate. De Promenada, va spunem ca arata foarte bine, magazinele sunt nenumarate (ca de obicei), cafenele multe, o fantana interesanta si o terasa la ultimul etaj extrem de frumoasa.

Pentru a fi la curent cu ultimele evenimente care se organizeaza la Promenada Mall, puteti consulta website-ul: promenada.ro sau pagina de Facebook.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. ilinca v. says:

    super ideea articolului ca de altfel toate postarile de pe acest site! chiar eram in pana de idei.o sa ma duc sa_l vizitez!

home | top