Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde te poti implica de placere in activitati civice | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 17, 2019

…unde te poti implica de placere in activitati civice

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 11/11/2013

Daca ai simtit nevoia in ultimul timp sa ii ajuti pe ceilalti, sa te implici in activitati de voluntariat sau sa faci diverse donatii poate ar fi bine sa iei in considerare urmatoarele idei:

- in Gradina Botanica a Universitatii Bucuresti se face curatenia de toamna (pe 16 si 17 noiembrie) si este nevoie de voluntari, cu cat echipa este mai mare cu atat mai bine. Puteti afla aici mai multe detalii despre eveniment si despre inscriere.

- la Incubator 07 poti experimenta o multime de roluri pana vezi ce ti se potriveste cel mai bine: mester (daca esti priceput la ceva si vrei sa ii inveti si pe ceilalti), artist (daca esti pasionat de fotografie sau film), ucenic (daca vrei sa devii coordonator de ateliere), vestitor (daca vrei sa dai vestea mai departe despre Incubator) sau chiar superman (daca ai calitati de negociator). Intra aici pentru informatii pe larg.

- poti “planta fapte bune in Romania” – da, este o alta activitate pentru suflet si reprezinta o initiativa nationala de impadurire pe baza de voluntariat. Gasiti aici mai multe detalii despre cum poti ajuta.

Sursa foto: www.1to1media.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top