Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde gasesti trucuri de frumusete si multa ciocolata | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, July 19, 2019

…unde gasesti trucuri de frumusete si multa ciocolata

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 08/11/2013

Daca ar fi fost vorba despre un singur loc in care sa le gasim pe ambele: si trucuri de frumusete si ciocolata, ar fi fost de exceptie. N-am gandit totusi sa va povestim de ambele, poate aveti drum pe la Sala Dalles sau la Sun Plaza Mall.

Make-up Fest are loc pe 9 si 10 noiembrie la Sala Dalles, unde participantii la eveniment vor primi informatii, vor afla noutati, vor asista la show-uri, concursuri si master classes sustinute de numele cele mai importante ale machiajului din Romania. Intrarea este libera, prin urmare puteti veni sa descoperiti  noi produse sau chiar tehnici de machiaj.

La parterul Sun Plaza Mall se desfasoara “Choco Fest”, un eveniment foarte dulce care il are ca invitat pe Marius Tudosiei, realizatorul emisiunii “Sanatatea in bucate” . Aici gasiti ciocolata in nenumarate sortimente, puteti participa la ateliere (ex: “Chocolate chip cookies”) si demonstratii precum: “Invartita moldoveneasca” .

Sursa foto: beautyandtips.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top