Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde studentii pot participa GRATUIT la diverse activitati | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 17, 2019

…unde studentii pot participa GRATUIT la diverse activitati

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 06/11/2013

A inceput cel mai mare festival studentesc Unifest 2013 care se desfasoara pana pe 14 noiembrie si care ofera acces liber tinerilor la cultura, divertisment, arta, sport, sanatate si educatie non-formala. Vor avea loc peste 300 de evenimente in 17 orase universitare si vor fi disponibile 20 000 de bilete gratuite la muzee, filme, Ateneu si spectacole de teatru, opera si opereta.

Printre workshop-urile la care se pot inscrie studentii se numara: Voluntariatul, Programare Neuro Lingvistica, Public Speaking, Time Management sau Leadership. Se vor organiza seri de poezie si de folk, conferinte despre valori, concursuri, concerte si activitati sportive (fotbal, streetball, volei) si multe alte evenimente conexe.

Va puteti ridica invitatiile la evenimente de la iar daca vrei sa aflati mai multe detalii despre Festival puteti accesa pagina de Facebook sau site-ul: www.unifest.ro.

Sursa foto: www.colourbox.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top