Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde Haloween-ul va fi de poveste | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, April 20, 2019

…unde Haloween-ul va fi de poveste

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 30/10/2013

Anul acesta Haloween-ul pica in mijlocul saptamanii dar nu avem niciun motiv sa nu ne bucuram participand la petreceri “infricosatoare”, ateliere de sculptat dovleci sau parade  distractive. Prin urmare va recomandam unul din urmatoarele evenimente pentru a marca sarbatoarea:

- Nelipsita petrecere de la Castelul Bran va avea loc sambata, pe 2 noiembrie de la ora 19.00 si va include un tur nocturn de castel cu Contele Dracula, black vodka shots, vin rosu, dansul ielelor si proiectia filmului “Nosferatu” (in cortul amplasat special in Parcul Regal). Biletele sunt de 2 categorii in functie de accesul la activitati si costa 50 sau 75 lei.

- Joi, in ziua de Halloween, la Café Verona– Carturesti, intre orele 13:00 – 20:00, se sculpteaza dovleci, se picteaza ceramica si se creaza decoratiuni horror specifice sarbatorii (inclusiv dulciuri). Gasiti aici mai multe detalii despre eveniment.

- Sambata, are loc si Parada Promenada de Haloween, un eveniment la care esti asteptat cu cei mici deghizati si pregatiti pentru surprize, incepand cu ora 11:00.

Sursa foto: followpics.net

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top