Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde iti gasesti job nou | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, March 21, 2019

…unde iti gasesti job nou

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 24/10/2013

Dragi tineri profesionisti, a venit momentul sa participati la unul dintre cele mai importante targuri de joburi ale anului: Angajatori de Top. Evenimentul se desfasoara in perioada 25 – 26 octombrie la Sala Palatului cu acces intre orele 10:00 si 17:00 (iar pe 8 si 9 noiembrie targul va avea loc si la Iasi).

Asa cum ne-am obisnuit deja, la targ vor fi prezente companii lider de piata din cele mai importante industrii din Romania: IT&C, FMCG, Consultanta, Financiar-Banking, BPO, Inginerie, Farma, Retail, Audit si Consultanta. Printre seminariile la care puteti participa cu inscriere in prealabil se numara si: “Making the transition from school to work” (EY), “Design your future” (DELL), “Talent development program” (Microsoft), etc.

Intrarea este gratuita dar se face pe baza de CV, prin urmare nu uita sa printezi un numar suficient de CV-uri. Gasiti aici mai multe detalii despre companiile participante si programul evenimentului.

Sursa foto: www.theunderground.nl

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top