Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde se asculta Fresh Jazz zilele urmatoare | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, December 14, 2018

…unde se asculta Fresh Jazz zilele urmatoare

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 21/10/2013

Era si timpul pentru un eveniment “fresh” in capitala care sa improspateze atmosfera. Iata ca in perioada 22 – 24 octombrie se desfasoara “Fresh Jazz Fest” in cadrul Casei de Cultura a Studentilor¬†din Bucuresti, un proiect la care vor participa tineri laureati ai unor concursuri nationale si internationale de profil.

De exemplu maine, de la ora 20:00, la CCS (situata pe Calea Plevnei nr. 61) puteti asista la concertul celor de la Django Sound Quartet (ii puteti asculta inainte aici daca doriti un mic preview). Speram sa va placa prima editie a festivalului si sa ii sustineti pe tinerii care vor performa in cadrul lui.

Intrarea costa 10 lei iar programul complet al evenimentului poate fi vizualizat aici.

Sursa foto: www.cazareclujnapoca.ro

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Going says:

    Sper sincer ca veti revenii cu un review sau macar cu un link, eu nu sunt din capitala desi nu am pariticipat nici o data la un astfel de eneveniment pot spun sigur ca jazz ul mi se pare ceva special, desi nu cred ca imi vor place toate melodii, sunt o persoana care prefera duetele sau piesele triste.

home | top