Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde savurezi tot felul de sortimente de ceai si cafea | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Wednesday, July 17, 2019

…unde savurezi tot felul de sortimente de ceai si cafea

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 15/10/2013

Este vorba despre un festival al relaxarii, al degustarilor si al aromelor menite fie sa te energizeze, fie sa te calmeze: Tea & Coffee Festival 2013. Evenimentul se desfasoara pana pe 20 octombrie la Sala Dalles, unde intrarea este libera pentru public.

Inafara de degustarile de cafea si ceai, in cadrul evenimentului veti putea participa si la numeroase workshop-uri si demonstratii interesante cum ar fi “Aranjamente florale de toamna -cescute de ceai si dovleci”, “Caligrafie japoneza”, Origami, “Dansuri clasice indiene si Bollywood” si alte momente captivante.

In paralel cu Festivalul Ceaiului si al Cafelei si in aceeasi locatie, se desfasoara si “Asia Fest” (18 – 20 octombrie), ¬†unde puteti admira expozitiile de fotografie, puteti afla mai multe despre medicina traditionala asiatica si despre ce inseamna si cat de important este pentru asiatici ceaiul.

Gasiti aici mai multe detalii despre ambele evenimente si programul lor.

Sursa foto:

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top