Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...in care te poti caza confortabil, in Timisoara | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…in care te poti caza confortabil, in Timisoara

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 03/10/2013

Prin ce orase ale tarii mai calatoriti in interes de serviciu? Daca Timisoara se numara printre destinatiile voastre, va recomandam pentru cazare, apartamentele in regim hotelier Vidican. Veti fi placut surprinsi de avantajele pe care le au aceste apartamente fata de alte unitati de cazare si in special fata de hoteluri: preturi mai bune, intimitate mai mare, bucatarie & distractie inclusa, oferita de proprietar, doctorul Marius Vidican.

Apartamentele in regim hotelier sunt amplasate in zona centrala a orasului Timisoara, au finisaje superioare, sunt climatizate, au jacuzzi si sauna, rulouri electrice, usa metalica de la intrarea principala are cheie ce nu se poate copia, wifi gratuit, sunt mobilate si utilate complet, asigurand astfel confortul oaspetilor. Curatenia se poate asigura zilnic la cerere, iar  proprietarul este la dispozitia clientilor sai non stop pentru idei de relaxare, restaurante bune in Timisoara sau orice alte solicitari.

Gasiti aici mai multe detalii despre cele 6 apartamente, disponibilitatea lor si tarifele de cazare. Iata si pagina lor de Facebook.

Sursa foto: www.renting-tm.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top