Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde poti fi cercetator pentru o noaptea | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, December 14, 2018

…unde poti fi cercetator pentru o noaptea

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 27/09/2013

Speram ca nu va descurajeaza temperaturile scazute anuntate pentru azi si ca veti participa la unul dintre cele mai asteptate evenimente care are loc in mai multe orase din tara si in peste 300 de orase din Europa: Noaptea Cercetatorilor 2013.

In Bucuresti aveti mai multe locatii unde se intampla lucruri interesante in aceasta noapte:

-  Parcul Tineretului – aici se desfasorara cele mai multe activitati intre orele 17:00 si 22:00: numeroase experimente cu lasere, de electrostatica sau optice, ateliere interactive cu divere tematici (cum ar fi: Robotica, Senzori biofeedback, “Inima canta, nu bate”, Initiere in Automate celulare si Modele bazate pe agenti, etc), dezbateri, tombole si concursuri.

- Muzeul Antipa – aici puteti participa la vizite in interiorul muzeului, experimente interactive, discutii si aplicatii.

- Platforma Magurele – aici au loc vizite ghidate gratuite prin laboratoarele Facultatii de Fizica, Institutului de Fizica si Inginerie Nucleara, Institutului de Stiinte Spatiale si altele la fel de misterioase.

Gasiti aici mai multe detalii despre programul evenimentului in fiecare oras.

Sursa foto: www.xpatloop.com

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top