Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde te distrezi in weekend prin tara sau in capitala | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, December 14, 2018

…unde te distrezi in weekend prin tara sau in capitala

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 26/09/2013

Daca va doriti o mica escapada de weekend, avem cateva propuneri pentru voi la acest sfarsit de saptamana: la Sibiu are loc un festival al  berii si al distractiei,  in Bucuresti se desfasoara DocuArt Fest iar la Cluj puteti participa la Septemberfest.

S-a dat startul festivalurilor berii asa ca va invitam sa incepeti cu Cibin Fest (26 – 29 sept) in Piata Mare din Sibiu unde se va amenaja cel mai mare parc de distractii mobil in aer liber si cel mai mare cort de bere (2400 mp). La editia de anul acesta se pot face rezervari online pe site-ul eventim pentru grupuri organizate.

Daca ramaneti in Bucuresti, treceti pe la Cinemateca Eforie unde puteti urmari 40 de documentare  in cele 4 zile de festival (26 – 29 septembrie). Intrarea este libera iar programul il puteti consulta aici. Iar daca ajungeti in Cluj Napoca, puteti participa la SeptemberFest (27 – 29 septembrie) unde vor veni trupe renumite precum Iris, Bere Gratis, etc.

Sursa foto: turismin.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top