Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde poti afla mai multe despre nutritia inteligenta si detoxifiere | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Wednesday, July 17, 2019

…unde poti afla mai multe despre nutritia inteligenta si detoxifiere

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 25/09/2013

Inainte de a va povesti pe larg (intr-un articol saptamana viitoare) despre o o noua initiativa foarte interesanta, ce poarta numele de “Essential Academy of Nutrition”, vrem sa va sugeram un mod inedit de a va petrece seara de vineri: un seminar de nutritie inteligenta.

Astfel, daca aveti agenda libera, blocati-va in calendar intervalul 17:30 – 20:00 de vineri (27 septembrie), pentru o intalnire de la care nu veti pleca numai cu informatii foarte utile legate de nutritia corecta si detoxifierea organismului ci si cu o alta viziune asupra alimentatiei. Seminarul va fi sustinut de Valentin Vasile (specialist in nutritie acreditat ISSA) si va avea loc in Primaverii, Str. Mircea Eliade, nr. 32, ap. 6 (o locatie absolut superba de care va veti indragosti pe loc).

Gasiti mai multe detalii despre seminar si tematica prezentarii pe pagina de Facebook a evenimentului. Costul unui seminar este de 200 lei iar pentru inscriere puteti trimite un mesaj la adresa info@calibre.ro.

Sursa foto: eatingrighteveryday.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Marian says:

    Este un seminar interesant, insa sunt de parere ca ar trebui sa existe si o varianta video, ceva tip text, vro vanzare de carti sau ceva in genu’ nu toti au aceasi posibilitatea de a ajunge in Bucuresti.

home | top