Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde daca studiezi si iti demonstrezi creativitatea, pleci peste mari si tari | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, June 18, 2019

…unde daca studiezi si iti demonstrezi creativitatea, pleci peste mari si tari

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 18/09/2013

Primul stop ? Lisabona. Urmeaza Cannes. In cazul in care esti pasionat de creativitate si-ai vrea sa gasesti un loc unde sa-ti exersezi ideile pe proiecte reale, unde ai profesori romani si straini premiati la cele mai relevante festivaluri de Gandire Creativa, unde costul unui semestru (6 saptmani) e cat ar cere altii pe un eveniment de 2 zile, si de unde mai ai si sansa sa participi la evenimente internationale din categoria Eurobest sau Cannes Lions, ei bine, asa ceva e de regasit in Bucuresti si se numeste The Alternative School for Creative Thinking.

De 9 ani, scoala asta (care e un fel de MBA Creativ) scoate premianti la nivel international – dovada cel mai recent premiu castigat de echipa Bokeh la Cannes – sectiunea Design, in vara asta, dar si o multime de altele. Inscrierile pentru urmatoarea serie de cursuri au loc pana la inceputul lui octombrie, iar daca te inscrii pana la 25 septembrie ai parte si de un „early bird fee”.

Frumusetea proiectului sta si in „nomadismul educational” – caci cursurile se tin la sediile celor mai interesante companii din oras. Daca vreti sa aflati mai multe, explorati www.thealternativeschool.com, contul de facebook sau cereti o prezentare de detaliu la win@canneslions.ro.

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top