Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...in care gasiti o gradina fermecata | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, March 24, 2019

…in care gasiti o gradina fermecata

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 06/09/2013

Stim ca inainte de weekend sunteti tot timpul in cautare de locuri noi si interesante de descoperit si ne-am gandit sa va propunem o iesire in gradina pentru vineri seara sau sambata seara. Este vorba despre un eveniment caritabil care se numeste sugestiv “Visul unei nopti de vara”, care are loc in Gradina Legere  incepand cu ora 18:00 si care isi propunesustinerea unei cauze nobile. Mai exact Centrul Maternal “Casa Agar”, care adaposteste, sustine si reintegreaza in societate mame si copii care trec prin perioade grele.

 

Printre activitatile pregatite de organizatori, se numara si atelierul fermecat Jack si Vrejul de Fasole pe care il vor sustine cei de la fundatia Chance for Life. Participantii vor picta propriul ghiveci, vor primi o samanta magica si vor afla taina vrejului fermecat. Taxa de participare este de 30 lei. Participantii vor pastra ghiveciul si magia (semintele, pământul si visele care vor incolti). Toate fondurile stranse vor fi directionate programului, Speranta Pentru Azi, din cadrul Fundatiei Chance for Life, care sustine dezvoltarea independenta a unui grup de tineri institutionalizati, cu dizabilitati.

Gasiti aici detalii despre eveniment.

Sursa foto: 24fun.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top