Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde se desfasoara Festivalul Transilvanean al Cartii | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, November 15, 2018

…unde se desfasoara Festivalul Transilvanean al Cartii

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 30/08/2013

Suntem entuziasmati sa va informam ca in perioada 5-9 septembrie are loc Festivalul Transilvanean al Cartii sau mai bine zis Transylvania Book Festvial in 3 sate sasesti Copsa Mare, Biertan si Richis.

Este prima editie a acestui eveniment dar organizatorii spera sa fie un succes si sa atraga atat public din tara cat si iubitori de literatura din  strainatate. Transportul va fi asigurat de cateva autobuze iar oaspetii sunt rugati sa se cazeze la gazdele din sate. Vineri va avea loc o cina de bun venit in Biertan iar in urmatoarele zile vor fi celebrati diversi autori (printre care si Jessica Douglas Home, Miklós Bánffy sau Michael Jacobs). Printre discutiile despre carti si autori organizatorii au pregatit si o serie de activitati menite sa scoata la iveala frumusetea zonei: tururi cu ghid in Copsa, Biertan si Richis, degustari de bauturi, excursie la Sighisoara, etc.

Gasiti mai multe detalii despre festival consultand website-ul: www.transylvanianbookfestival.co.uk.

Sursa foto: cityjournal.in

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top