Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde faci ceva distractiv in weekend | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, August 17, 2018

…unde faci ceva distractiv in weekend

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 24/08/2013

Pentru ca e vineri si suntem cu gandul la weekend, iata ce evenimente va propunem pentru cele 2 zile libere:

1. “Festivalul de teatru independent Undercloud” – se desfasoara in perioada 20 – 31 august la Muzeul Taranului Roman, din Bucuresti. Veti avea ocazia sa asistati la 28 de spectacole de teatru, teatru-dans, teatru-acrobatic, spectacole lectura si teatru-concert si sa ii admirati pe actorii si regizorii participanti (printre care si Horatiu Malaiele, Maia Morgenstern, Marian Ralea, etc).

2. “Festivalul de film Victoria” (22 - 25 august 2013) – Orasul Victoria devine pentru 4 zile “Combinat montan pentru exploratorii urbani” gazduind petreceri in aer liber, la piscina, proiectiile a peste 40 de filme, workshop-uri cu profesionisti din cinematografie, intalniri cu artisti pe val – actori, regizori, cantareti si concerte.

3. “Bucovina Rock Castle” (22 – 25 august 2013) – Festivalul de muzica rock se va desfasura in interiorul Cetatii Sucevei iar participantii la eveniment vor avea spatiu de campare gratuit.

Sursa foto: opaqueearworm.blogspot.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top