Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...in care gasesti un card cu reduceri pentru Barcelona | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, November 13, 2018

…in care gasesti un card cu reduceri pentru Barcelona

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 16/08/2013

Daca planuiti o vizita in Barcelona in viitorul apropiat e bine de stiut ca puteti achizitiona cand ajungeti acolo un card de 2, 3, 4 sau chiar 5 zile consecutive care va ofera o multime de reduceri si gratuitate cu mijloacele de transport in comun.

Cardul BCN se poate cumpara online (unde aveti si un discount de 15%) unde costa pentru 2 zile, de exemplu, 31.45 euro sau din urmatoarele locatii: Plaça de Catalunya, Plaça Portal de la Pau, Plaça Sant Jaume sau, mai practic, de la Terminalele T1 si T2 din Aeroport. Cardul va ofera discount-uri substantiale la muzee, restaurante, baruri si alte zone de agrement. Odata cumparat acest card aveti si acces gratuit la anumite facilitati: puteti folosi transportul in comun, cateva muzee se pot vizita de asemenea gratuit, in port puteti merge intr-o excursie pe mare de approx. 40 minute cu vaporul sau “ Las Golondrinas“.

Exista si varianta cumpararii unui card pentru “Barcelona Bus Turistic”, un autobuz supraetajat care se opreste in 45 de locuri turistice, are WI-FI gratuit si audioguide in 10 limbi iar frecventa cu care vine  este de la 5 min pana la 25 in functie de sezon. Costul unui card pentru 2 zile (adult) este de 30.6 euro daca il cumparati online.

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top