Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...in care luna plina aduce filme horror in Transilvania | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, July 18, 2019

…in care luna plina aduce filme horror in Transilvania

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 15/08/2013

Daca weekend-ul acesta aveti chef de ceva special si nu va temeti de scenele horror din filme, e bine de stiut ca in perioada 14 – 18 august se desfasoara la Biertan in judetul Sibiu, “Luna Plina – Festivalul Filmului Horror & Fantastic”.

Editia de anul acesta este a 2-a, fiind vorba despre un festival proaspat organizat de Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc si prezentat de Festivalul International de Film Transilvania, in cadrul caruia va asteapta o multime de surprize. Va puteti caza la pensiunile din zona sau puteti veni cu cortul in camping, iar daca vreti sa degustati cateva bunatati pe parcursul festivalului, puteti trece prin Piata Mare a orasului, unde se va organiza un targ de mancaruri si bauturi traditionale. Accesul este liber la workshopurile si evenimentele speciale, organizate in Curtea Cetatii dar biletele la film vor costa 8 lei (exista si variante de abonamente).

Gasiti aici mai multe detalii despre festival, filmele care vor rula si evenimentele conexe.

Sursa foto: valicristea93.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Poate ducem si câinii de la Alba Carolina Cup, editia a II-a.

home | top