Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde obtii reduceri la restaurante in Bucuresti | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, March 24, 2019

…unde obtii reduceri la restaurante in Bucuresti

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 12/08/2013

Avand in vedere ca suntem in acea perioada a anului in care toata lumea alearga dupa reduceri, ne-am gandit sa va povestim despre un card cu ajutorul caruia puteti obtine reduceri la nota de plata la diverse restaurante, baruri, cafenele sau ceainarii din capitala.

Este vorba despre “Kill the Bill”, un card care, odata achizitionat,  ofera discount de 20% – 30% la nota de plata. Reteaua de restaurante cuprinde peste 50 de localuri in zone precum:  Pipera, Piata Victoriei, Romana, Universitate, Centrul Vechi, Piata Alba Iulia, Regie, Mosilor. Puteti parcurge lista localurilor si in acelasi timp puteti vedea conditiile de folosire a cardului aici. Cardul costa 25 lei dar zilele acestea exista o oferta pe Groupon.ro, de unde il puteti cumpara cu doar 12 lei. 

Printre localurile participante se numara si: Aristocats Bistro, Ceainaria Serinidipity sau Tabiet, Gang Lads Pub, Hanul Voievozilor, Restaurant Alhambra, Restaurant Carol, Costelaria, etc.

Sursa foto: hartalmsm.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Buna treaba, poate ar fi bine sa introducem si noi asa ceva…

home | top