Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde gasesti un local absolut BIUTIFUL | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, March 21, 2019

…unde gasesti un local absolut BIUTIFUL

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 01/08/2013

Ne plimbam intr-una din seri prin Centru Vechi si ne intrebam ce local sa alegem pentru a petrece cateva clipe linistite si pentru a savura o gustare delicioasa. Ne-am oprit la Biutiful by Fratelli, un pub sofisticat dupa infatisare, lansat cam de un an si care se bucura de o popularitate fantastica.

Preturile sunt peste medie dar localul merita vizitat macar o data. Puteti savura aici un burger delicios, mai exact pe cel al casei, merge perfect cu o bere rece si un castron plin cu cartofi prajiti cu parmezan ras pe deasupra (mancarea va costa in jur de 40 lei). Cat despre decor, ne-au placut canapelele, lumanarile si instalatiile pentru bere care dau senzatia de loc industrial dar tineresc si cool in acelasi timp.

Gasiti aici mai multe detalii despre local, preturi din meniu si fotografii din interiorul Biutiful. Atentie, in perioada 5 – 8 august, pubul este inchis pentru renovare!

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top