Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde poti urmari filme gratuit in aer liber toata vara | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, June 25, 2019

…unde poti urmari filme gratuit in aer liber toata vara

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 30/07/2013

Ca o alternativa la cinematografele clasice, cinefilii au ocazia vara sa iasa in parcuri pentru o experienta mult mai placuta. Este vorba despre 2 proiecte foarte interesante care permit vizionarea filmelor gratuit in spatii special amenajate din oras: “CinePark” si “Cinema in aer liber”.

CinePark aduce filmele in Parcul Herastrau, pe pajistea de la intrarea Charles de Gaulle in fiecare vineri, sambata si duminica pana pe 14 septembrie. Intrarea este gratuita iar programul este urmatorul: vineri de la ora 18:00 – film artistic, sambata si duminica de la 18:00 film pentru copii iar de la 19:30 film artistic. Weekend-ul urmator este dedicat filmelor “fantasy”.

Cinema in aer liber ruleaza in Parcul Tineretului si Parcul Titan in Bucuresti dar proiectul se desfasoara si in Sibiu si Brasov. Puteti viziona filmele gratuit in fiecare zi de marti pana duminica, de la ora 21:30, pana pe 18 august. De exemplu joi (1 august) puteti urmari in Parcul Tineretului (Intrarea Sincai) avanpremiera “Superstar” iar marti (6 august) productia romaneasca “Pozitia Copilului”.

Sursa foto: thefreegeorge.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top