Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde gasesti litere personalizate pentru decoratiuni sau evenimente | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, November 20, 2018

…unde gasesti litere personalizate pentru decoratiuni sau evenimente

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 29/07/2013

Dupa cum probabil ati observat, literele sunt in voga in materie de design interior sau ca decoratiuni pentru evenimente, sedinte foto, etc. Noi am descoperit o echipa talentata (Zoom Decor) care produce si personalizeaza litere si ne-am gandit sa va povestim despre ei.

Tinerii pasionati si entuziasti au plecat de la ideea ca identitatea vizuala a unei companii, a unui produs sau chiar a unei persoane se construieste cu mult efort si din mici elemente si au inceput sa sculpteze si sa picteze polistiren dintr-o convingere ca arta presupune subiectivitate si multa flexibilitate. Grija pentru detalii i-a facut mai creativi, atenti si priceputi dar, bineinteles, ca in cazul oricarui artist, lucrarile lor vorbesc cel mai bine despre ei.

Literele se pot lipi cu usurinta  pe perete cu silicon sau banda dublu adeziva sau se pot atasa cu agatatoare din textil fie individual, fie pe o placa pe care au fost lipite literele in prealabil.  O litera simpla de o singura culoare (20 – 25cm) costa 7 ron dar daca se doreste o pictura tematica,  pretul ajunge la 25 ron (literele se pot combina dupa buget). Pentru comenzi sau mai multe detalii puteti consulta website-ul: www.zoomdecor.ro. 

Sursa foto: qawoo.com

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top