Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...de unde cumperi baza pentru o gradina verticala | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, September 20, 2018

…de unde cumperi baza pentru o gradina verticala

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 26/07/2013

Vinerea e timpul sa ne gandim la proiectele de weekend, iar de data asta ne-am gandit sa va propunem unul foarte interesant, de efect si eco pentru casa: gradinile verticale. Acceptati provocarea?

Daca da, iata cateva lucruri care sa va ajute la realizarea proiectului: exista un magazin online de unde puteti cumpara “buzunarele” sau “cuiburile” pentru plante. Cel mai mare costa aproximativ 50 lei, are urmatoarele dimensiuni: 110/27 cm si o capacitate de 14 L de pamant – aici incap 6 plante mari de exemplu. Inainte sa va apucati de amenajare (care poate sa fie la interor sau la exterior, inclusiv pe balustrada balcoanelor),  verificati ce plante se preteaza aranjamentului in functie de lumina care ajunge la gradina sau de preferinte (de exemplu puteti folosi si plante aromatice).

Gasiti mai multe detalii despre gradinile verticale, montaj si idei de amenajare, consultand website-ul: www.gradiniverticale.ro.

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top