Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde gasiti activitati frumoase pentru cei mici in vacanta | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, June 25, 2019

…unde gasiti activitati frumoase pentru cei mici in vacanta

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 23/07/2013

Stim ca vacanta este o perioada din an mult asteptata de cei mici dar asta nu inseamna ca ei trebuie sa stea toata ziua in casa sau in fata blocului. Am aflat de cateva variante foarte interesante de scoli de vara pe care vi le propunem pentru aceasta perioada din an.

Prima se refera la “Calatorie pe raftul cu carti” – la Carturesti si reprezinta un program de lectura creativa organizat de AsociatiaDe dragul artei” sub forma unei o scoli de vara. Scoala se va desfasura pe parcursul lunii iulie in mansarda Librariei Carturesti-Verona unde cei mici se vor familiariza cu cartile de basme si povesti sau de poezii.

O alta idee care mai poate fi pusa in practica doar weekend-ul viitor este legata de Muzeul National al Aviatiei Romane (situat pe Str. Fabrica de Glucoza, nr. 2-4). Aici copiii cu varste intre 2 si 7 ani participa la evenimentul “Zbor de vara pana-n seara” unde asculta povesti despre zbor, despre partile componente ale avioanelor si participa la un atelier interactiv cu tema “vis despre zbor”.

Sursa foto: www.nms.ac.uk

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top