Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde inveti lucruri noi si folositoare GRATUIT | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, May 26, 2019

…unde inveti lucruri noi si folositoare GRATUIT

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 19/07/2013

Chiar daca e vara si gandurile zboara la vacanta, ne-am gandit sa va propunem de aceasta data, un mod foarte interesant de petrecere a timpului liber: invatand. Astfel, la sfarsitul acestui articol veti ramane cu 2 informatii utile care cu siguranta va vor oferi o noua perspectiva asupra lucrurilor. 

1. In august (05 – 09.08.2013) are loc o sesiune de cursuri gratuite pe tema “Finantarii Afacerilor” in Bucuresti. Cursurile sunt oferite gratuit prin proiectul EVA – Era Valorificarii Antreprenoriatului feminin si sunt destinate  anumitor categorii de femei. Puteti citi criteriile de calificare si va puteti inscrie la cursuri aici.

2. Exista un site care se numeste Udacity.com unde puteti invata lucruri noi gratuit. De exemplu, exista un curs cu mai multe module pe care il puteti urma on-line, direct pe site despre webdesign sau programare, psihologie, statistica, sau antreprenoriat. Cursurile sunt gratuite, sunt tinute de persoane cu pregatire, au foarte multe parti practice, iar ca sa le urmezi nu trebuie decat sa te inscrii cu un user si o parola. Spor la invatat!

Sursa foto: rondasturgill.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Andrei M. says:

    Mai este si http://www.coursera.org ;)

home | top