Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde se asculta Jazz gratuit, la sosea, in weekend | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 17, 2019

…unde se asculta Jazz gratuit, la sosea, in weekend

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 12/07/2013

Intrebarea zilei este: plecati sau nu din Bucuresti in weekend? Daca nu, va propunem sa petreceti o seara agreabila pe Kiseleff maine. Ii puteti aduce si pe cei mici si va puteti bucura impreuna de atmosfera placuta si muzica de calitate. 

Spectacolul interactiv de Jazz pentru copii va avea loc de la ora 11:00 pe esplanada Muzeului Taranului iar de la ora 19:00,

incepe un Concert de jazz sustinut de Toma Dimitriu – pian, Liviu Negru – chitara si Michael Acker – contrabas. Bulevardul Kiseleff va fi inchis in fiecare weekend pana la sfarsit de august sub sloganul “Stop Trafic, Start Joc!”. Astfel de vineri seara pana duminica la pranz veti putea parcurge cei 10 km patrati de spatiu de distractie cu bicicleta sau participand la tot felul de activitati sportive precum: kangoo jumps, tenis de masa, baschet, tenis cu piciorul sau badminton.

Gasiti aici mai multe detalii despre evenimentul de la Muzeul Taranului si despre initiativa de inchidere a bulevardului  Kiseleff.

Sursa foto: www.viasport.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top