Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde petreci un weekend autentic la tara | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, May 19, 2019

…unde petreci un weekend autentic la tara

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 11/07/2013

Ce spuneti de un weekend autentic petrecut la tara, in natura, invatand putin despre cum isi castiga oamenii simpli existenta si despre traditiile din anumite regiuni? Noua ni s-a parut o idee foarte buna si, avand in vedere ca la un moment dat am onorat si noi invitatia celor de Village Life va sfatuim sa mergeti cu incredere la tara!

De data aceasta este vorba despre o vizita la tara organizata in satul Poienita din jud. Arges in weekend-ul 20-21 iulie (2 zile si o noapte). Pe parcursul celor 2 zile participantii la eveniment vor avea ocazia sa afle cate ceva din tainele albinaritului si olaritului, vor mulge caprele si vor manca tot felul de bunatati proaspete.

Costul distractiei se ridica la 90 lei/persoana (daca veniti cu cortul) si 130 lei/persoana daca va cazati la gazde. Termenul limita pentru inscriere este 15 iulie. Gasiti aici mai multe detalii despre eveniment.

Sursa foto: www.facebook.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top