Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde poti merge sa te racoresti in Bucuresti | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…unde poti merge sa te racoresti in Bucuresti

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 08/07/2013

Vrem sa va propunem un loc in care va puteti petrece serile intr-o atmosfera foarte placuta, in centrul capitalei. Este vorba despre Journey Pub, un restaurant in care odata intrati, veti descoperi ca este foarte greu sa mai iesiti. Noi am acceptat provocarea si am pornit intr-o scurta dar placuta “calatorie culinara”, ne-a placut si credem ca este un loc special care trebuie vizitat.

 Localul are mai multe incaperi frumos si tematic decorate dar si o terasa semi-acoperita, perfecta pentru zilele calduroase greu de suportat in capitala. Meniurile vin “in valize”, iar faptul ca puteti servi aici specialitati din diverse tari compenseaza cu faptul ca preturile sunt usor peste medie. Portiile sunt generoase iar preparatele sunt foarte bune (de exemplu pastele sau fondantul de ciocolata). La capitolul desert, nu ratati mousse-ul de ciocolata cu sos de fructe de padure (15 lei), il puteti servi chiar in 2, fiind destul de consistent.

Clar este faptul ca nu aveti cum sa va plictisiti la Journey Pub pentru ca, pe langa faptul ca aveti la dispozitie carti, board-games, puzzle, tablete, foosball, etc, aici au loc si tot felul de evenimente interesante. De exemplu, pe 12 iulie, de la ora 20:00 aveti intrare libera la “Walkaround Magic cu Andrei”  (un magician profesionist merge de la masa la masa si demonstreaza ca magia exista). Gasiti mai multe detalii despre Journey Pub (care este situat pe Strada George Enescu), consultand website-ul: www.journey-pub.ro.

Sursa foto:

 

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top