Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...in care te relaxezi in weekend | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, February 19, 2019

…in care te relaxezi in weekend

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 04/07/2013

Mai avem cateva idei pentru petrecerea sfarsitului de saptamana si speram ca macar una sa fie pe placul vostru. De exemplu, de maine pana duminica puteti participa la Rocker’s Festival (5 – 7 iulie) care se desfasoara in Sasca Romana (com. Sasca Montana, judetul

 Caras Severin la intrare in zona Cheile Nerei). O alta varianta ar fi sa mergeti la Sibiu, acolo unde are loc Festivalul Teatrului Independent in perioada 1 – 14 iulie.

La Rocker’s Festival 2013 se poate face rafting (de la Podul Beusnitei pana la Sasca Montana), se poate cobori cu barcile (de la Sopotul Nou la Sasca Montana), coborare in rapel in Cheile Nerei, sau se poate porni pe un traseu de mountain-biking Sasca Montana – Slatina Nera – Podul Bei – Pastravaria Beusnita – Lacul Ochiul Beiului – Cascadele Beusnitei.

Iar la Sibiu International Fringe Festival, se promoveaza libertatea de creatie si inovatia in spatii neconventionale din oras. Anul acesta, tematica festivalului este “inteligenta” iar unul dintre conceptele noi este “Teatru de Apartament”. Gasiti aici programul complet al evenimentului.

Sursa foto: www.facebook.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top