Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde te bucuri de sarbatoare in weekend | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, July 18, 2019

…unde te bucuri de sarbatoare in weekend

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 28/06/2013

In weekend are loc Sarbatoarea Sfintilor Petru si Pavel, un prilej de bucurie atat pentru purtatorii celor 2 nume cat si pentru ceilalti mai ales ca, in preajma zilei de 29 iunie, se organizeaza o multime de targuri pline de bunanatati.

De exemplu, la Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti”, se desfasoara unul dintre targuri in perioada 28 – 30 iunie. Aici intrarea este libera, activitatile vor avea loc intre orele 12:00 – 19:00 azi sau 09:00 – 19:00 in weekend iar vizitatorii se vor bucura de muzica populara interpretata de ansamblurilor folclorice romanesti si de produse traditionale.

La Campina in schimb, pana Sambata are loc „Targul cu Bunatati“ unde veti gasi producatorii de branzeturi si carne din zona Brasovului si Bistritei, dar si specialitati italiene din lapte de capra, prosciuto crudo, pasta de masline, carnati cu trufe sau din carne de mistret, ansoa picant, rosii uscate in ulei de masline si alte minunatii culinare.

Sursa foto: www.pesurse.ro

 

 

 

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top