Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde incepe Sarbatoarea Teilor | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, July 20, 2019

…unde incepe Sarbatoarea Teilor

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 26/06/2013

Va propunem din nou sa va petreceti weekend-ul altfel, de data aceasta in comuna Luncavita din Judetul Tulcea, acolo unde are loc pe 30 iunie (duminica) Sarbatoarea Teilor. E bine de stiut ca zona Luncavita-Rachelu-Hamcearca-Cerna reprezinta cea mai intinsa zona melifera din Europa.

Fie ca plecati in drum spre Delta, mare sau pur si simplu vreti sa faceti o mica evadare din capitala, la Luncavita se sarbatoreste cu produse naturale (miere, branzeturi, peste, tuica, vin), produse artizanale (impletituri de papura si stuf), muzica si dans. Printre invitati se numara: Ansamblul BALADELE DELTEI – Tulcea, Georgeta Nichifor, Elisabeta Platica, Nelu Balasoiu, ALESSIA, David Bryan, Mirabela Dauer, MAXIMILIAN si multi altii.

Sunteti poftiti la Sarbatoarea Teilor (care incepand cu anul 2013 face parte din Calendarul¬† Sarbatorilor Satului Romanesc, fiind promovata la nivel national si international de Ministerul Economiei si de ‘Asociatia cele mai frumoase sate din Romania’), duminica incepand cu ora 14:00 pana tarziu.

Sursa foto: www.facebook.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top