Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde cei care raman in Bucuresti de Sanziene vor petrece un weekend fantastic | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…unde cei care raman in Bucuresti de Sanziene vor petrece un weekend fantastic

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 21/06/2013

Daca nu ati apucat sa va faceti niciun plan pentru weekend-ul prelungit care tocmai a inceput, iata la ce activitati puteti participa pentru a va relaxa si pentru a va bucura din plin de timpul liber:

- Luni, pe 24 iunie, puteti merge la un picnic la Palatul Mogosoaia. Aici, intre orele 16:00 si 21:00 se desfasoara evenimentul Sanziene la Palat unde cei mici au parte de povesti, workshop-uri si scenete iar cei mari degusta vinuri si admira Dansul Sanzienelor. Pentru a sarbatori Ziua Nationala a Iei trebuie sa veniti imbracati corespunzator. Intrarea costa 5 lei.

- De ieri a inceput Festivalul Namaste India care se desfasoara la Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti” pana pe 23 iunie. Aici puteti urmari spectacole de dans si muzica, puteti vizita si poate chiar cumpara cate ceva din Targul de produse tradiţionale si specialitati culinare sau puteti urmari proiectiile de filme, participa la ateliere sau lansarile de carte.

Sursa foto:  mihaelacelestine.com si www.evz.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top