Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde te distrezi in weekend in interiorul sau inafara capitalei | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, March 21, 2019

…unde te distrezi in weekend in interiorul sau inafara capitalei

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 20/06/2013

Saptamana se incheie in curand si trebuie sa ne facem planuri pentru weekend-ul prelungit. Iata 2 idei de petrecere a timpului liber: una la un festival de muzica inafara capitalei (in judetul Cluj) si unul in mijlocul Bucurestiului la Institutul Francez:

- prima varianta ar fi sa mergeti la Electric Castle – un festival de muzica electronica organizat intr-un spatiu mai putin conventional, la Castelul si Domeniul Bánffy din Bontida, in aproiere de Cluj-Napoca in perioada 21 – 23 iunie. Aici veti avea ocazia sa ascultati o multime de artisti (4 scene/40 artisti) si sa vizionati tot felul de reprezentatii pline de suspans in cadrul evenimentului “Street Heroes”.

- o alta varianta ar fi sa participati la Backyard Weekend – un eveniment care se va desfasura in curtea Institutului Francez (Bd. Dacia, nr. 77) si la care veti putea asculta muzica, urmari proiectiile de scurtmetraje in Sala de Cinema Elvira Popescu si degusta dulciuri de la “Prajiturie”, supe fresh, smothies frufru si cosmeticele bio-organice de la Olivo.

Sursa foto: www.123rf.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Adela says:

    Am fost putin pe Valea Prahovei..tind sa cred ca a fost mai aglomerat decat o zi obisnuita din capitala :) )

home | top