Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde se desfasoara evenimente pentru cinefili | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, July 19, 2019

…unde se desfasoara evenimente pentru cinefili

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 17/06/2013

Incepem saptamana povestind despre 2 evenimente care se vor desfasura in perioada urmatoare: Festivalul de Film Documentar Manifesto (18 – 19 iunie) si Medias Central European Film Festival (24 – 28 iunie). Astfel, maine si poimaine elevii si nu numai se pot bucura de filme documentare la cinema Elvira Popescu iar de saptamana viitoare, la Medias ruleaza peste 40 de filme, documentare si scurtmetraje din cele 7 tari central – europene.

La Manifesto, documentarele (printre care si “Eu, tiganii din familia mea si Woody Allen” realizat de o tanara de 19 ani care a castigat premiul UCCA la Festivalul de Film Bellaria) vor fi proiectate in fiecare din cele 2 zile ale festivalului intre orele 10:00 si 14:00. Intrarea este libera iar programul cuprinde si o competitie de scurtmetraje realizate de liceeni.

La Medias, festivalul se afla la editia a 3-a, tara invitata de onoare este Germania iar Romania participa la competitie cu filmul “Despre oameni si melci” regizat de Tudor Giugiu (care printre altele a fost distins anul trecut cu Premiul Special al Juriului la Festivalul InternaĊ£ional de Film de la Varsovia).

Sursa foto: www.anseo.net

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top