Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde se vor inchide strazile in weekend | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Wednesday, July 17, 2019

…unde se vor inchide strazile in weekend

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 13/06/2013

Pornind de la ideea ca traim intr-un oras foarte poluat (mai exact printre cele mai poluate din Europa), a aparut initiativa de a inchide circulatia si de a oferi o alta perspectiva capitalei si asa s-a nascut Street Delivery.

Astfel, in perioada 14 – 16 iunie, intre orele 10:00 – 22:00, pe strada Arthur Verona se va desfasura evenimentul Street Delivery Bucuresti 2013 sub motto-ul “Inchidem strada pentru masini si o deschidem pentru oameni”. La editia a 8-a a de anul acesta, cei care vor veni la eveniment se vor bucura de proiecte si activitati din domenii precum – arhitectura si urbanism, arte vizuale sau societate civila/ecologie si vor putea  lua parte la ateliere, proiectii de film, teatru, concerte live, etc.

Street Delivery este un eveniment care din fericire nu se desfasoara doar in Bucuresti ci si in alte 2 orase din tara (Timisoara si Iasi in aceeasi perioada). Puteti consulta website-ul www.streetdelivery.ro pentru programul detaliat al activitatilor din toate orasele participante.

Sursa foto: www.romaniapozitiva.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top