Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde vizitezi Portugalia in Bucuresti | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, July 19, 2019

…unde vizitezi Portugalia in Bucuresti

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 11/06/2013

Daca va numarati printre fanii Portugaliei (indiferent din ce punct de vedere: limba, oameni, traditii, literatura, gastronomie, arome, peisaje), va anuntam ca de azi incep Zilele Culturii Portugheze, un eveniment organizat de Ambasada Portugaliei la Bucuresti si Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti” care se va desfasura pana pe 16 iunie.

Organizatorii au pregatit tot felul de suprize pentru participantii la eveniment: de la recitaluri muzicale (de exemplu azi de la ora 18:00, Maria Raducanu va interpreta muzica fado), ateliere de pictura pe ceramica si de povesti portugheze pana la proiectii de filme, expozitii si ateliere de dansuri traditionale. Veti putea achizitiona de asemenea produse de la Cafeneaua Portugheza sau Restaurantul Portughez.

Zilele Culturii Portugheze se vor desfasura in cadrul Muzeului National al Satului “Dimitrie Gusti” (soseaua Kiseleff nr. 28-30, sector 1 iar programul complet al activitatilor il puteti gasi aici. Puteti consulta si pagina de Facebook dedicata evenimentului aici.

Sursa foto: www.destination360.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top