Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde puteti participa la o vanatoare de comori intre cetati | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, February 19, 2019

…unde puteti participa la o vanatoare de comori intre cetati

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 06/06/2013

Pentru ca va povesteam ieri de Festivalul International de Teatru care se desfasoara zilele acestea la Sibiu, ne-am gandit sa va facem o alta propunere tentanta pentru aceasta zona: o excursie sub forma unei vanatori de comori intre cetati.

Organizatorii promit o excursie distractiva din care veti pleca mai relaxati, cu cateva informatii noi, cu un grad ridicat de optimism in legatura cu viitorul turismului romanesc si poate, daca sunteti norocosi, cu un premiu. Vanatoarea de comori va avea loc sambata (8 iunie) in intervalul orar 09.00 – 21.00 si va cuprinde urmatorul traseu Sibiu – Axente Sever – Ighisu Nou – Mosna – Richis – Biertan – retur. Se va vizita Muzeul Cetate din Axente Sever, se va servi o masa cu produse locale in Turnul Slaninilor de la Mosna iar la Biertan se vor vizita Crama si Biserica Fortareata unde va vaea loc un concert de muzica clasica.

Costul excursiei este 45 lei/persoana si include transport, masa, intrari la obiective si degustarea de vinuri iar inscrierile se fac la numerele de telefon 0269216121, 0720059426 sau pe adresa de e-mail: office@sibiu-turism.ro. Gasiti aici mai multe detalii.

Sursa foto: www.turismland.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top