Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde incepe Festivalul International de teatru de la Sibiu | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, February 19, 2019

…unde incepe Festivalul International de teatru de la Sibiu

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 05/06/2013

Anul acesta SIBFest sau mai exact Festivalul International de Teatru de la Sibiu a ajuns la a XX-a editie si se desfasoara in perioada 7 – 16 iunie. Ca de obicei, daca va veti afla pe strazile frumosului oras Sibiu zilele acestea, veti avea ocazia sa intrati vizionati spectacole interesante in care teatrul, dansul, muzica si circul se impletesc armonios.

La FITS vor veni 2500 de invitati din 50 tari iar spectacolele vor avea loc in 60 de spatii dar tara invitata de onoare a editiei aniversare este Franta. Prin urmare, nu uitati ca a fost desemnat cel mai bun eveniment al anului in cadrul Galei de Excelenta a Forumului Hotel Tourism & Leisure 2011 si treceti Festivalul InternaĊ£ional de Teatru de la Sibiu pe lista de “MUST SEE”.

Un alt eveniment popular care se desfasoara de maine pana pe 9 iunie in Piata Mica a Sibiului, este Sibiu Book Festival. Strada Cetatii va fi amenajata astfel incat sa reprezinte o librarie imensa iar ofertele speciale la diverse titluri si edituri nu vor lipsi. Gasiti programul complet cu toate activitatiile si reprezentatiile de la SibFest, consultand website-ul: www.sibfest.ro.

Sursa foto: www.facebook.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top