Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde vezi azi un film gratuit in garajul CICLOP pe Magheru | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, September 20, 2018

…unde vezi azi un film gratuit in garajul CICLOP pe Magheru

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 04/06/2013

Este vorba despre un festival inedit care se numeste Czech Film Hunting, a inceput pe 1 iunie si se finalizeaza maine. Evenimentul consta in proiectii de filme cehe in tot felul de zone neconventionale: parcari, zone industriale, conace si castele.

Filmele au subtitrare in limba engleza iar intrarea la toate proiectiile este libera. De exemplu azi, de la ora 21:00 ruleaza filmul “The Cremator” (horror dupa cum prevesteste si numele) la Garajul Ciclop (Magheru 6-8). Daca nu ati fost niciodata in aceasta cladire, puteti profita azi de ocazie, veti fi impresionati de calitatile spatiului (mai ales cele acustice).  Daca totusi vreti o vizionare intr-un loc mai elegant, maine are loc proiectia filmului  “Menzel Night” la Palatul Stirbei (Calea Victoriei, nr. 107).

Speram ca v-am oferit o idee buna pentru o seara originala in oras la film. Gasiti aici mai multe detalii despre eveniment.

 Sursa foto: www.feeder.ro

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top