Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde poti sa donezi jucarii pentru copiii dezavantajati | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Wednesday, December 19, 2018

…unde poti sa donezi jucarii pentru copiii dezavantajati

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 03/06/2013

Daca tot am inceput luna sambata cu ziua copilului, atunci propunem ca luna Iunie sa fie dedicata in intregime micilor strengari. Cei de la Enjoy Party sunt in asentimentul nostru si organizeaza un proiect foarte interesant care presupune donarea jucariilor.

Astfel, parintii darnici sunt invitati sa faca ordine printre jucarii, bineinteles, cu ajutorul celor mici si sa aduca la sediul Joy Club Bucuresti din strada Vasile Lascar nr 171 jucarii functionale pentru copiii defavorizati. Jucariile vor fi verificate si dezinfectate de echipa Joy Club iar impreuna cu cei de la SOS Satele Copiilor Romania vor fi impartite unui numar impresionant de copii (in jur de 700).

Programul de colectare este zilnic intre orele 16:00 si 20:30 inclusiv in weekend iar daca firma ta organizeaza un punct de colectare, cei de la Joy Club vor trece sa le ia. Gasiti aici mai multe detalii despre initiativa si moduri in care puteti ajuta.

Sursa foto: foodmatters.tv

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top