Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde faceti cumparaturi si admirati animalute de expozitie | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…unde faceti cumparaturi si admirati animalute de expozitie

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 28/05/2013

Capitala gazduieste weekend-ul acesta 2 evenimente distractive si relaxante: Petexpo (30 mai – 02 iunie) si Targul Bunuruilor de Consum (29 mai – 02 iunie 2013). Ambele se desfasoara la Romexpo si promit vizitatorilor o multime de surprize placute.

La  PetExpo gasiti produse si servicii pentru animalele de companie, expozitii cu vanzare si concursuri pentru cele mai frumoase animalute. Astfel puteti cumpara de la hrana, produse de dresaj, imbracaminte, bijuterii, custi, lese, paturi, jucarii, produse de igiena pana la medicamente iar daca indragiti un animal il puteti lua acasa.

La TIBCO in schimb veti gasi produse pentru satisfacerea nevoilor actuale ale familiei moderne. Veti putea incerca si cumpara produse de pe mai multe continente urmarind la fiecare stand provenienta (“Made in”).  Printre activitatile organizate la targ, se numara: spectacole si concerte la scena, locuri de joaca special amenajate pentru copii şi zone destinate activitatilor recreative pentru intreaga familie.

Sursa foto: wallpapers.funmunch.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top