Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde ai parte de senzatii tari auto/moto | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…unde ai parte de senzatii tari auto/moto

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 24/05/2013

Azi, la sfarsit de saptamana, vrem sa incheiem cu optimism si sa dam celor pasionati de motoare, masini tunate, cai putere si senzatii tari, o veste buna: in perioada 24 – 26 mai (adica weekend-ul acesta) se desfasoara la Romexpo evenimentul Bucharest Wheels Arena 2013 (sau mai bine zis, cea mai mare expozitie auto – moto din Romania).

Iata cateva dintre lucrurile la care va puteti astepta de la acest eveniment inedit:

- concursuri palpitante sau amuzante (de la Slowest bike, Loudest car, Nicest show bike and car, Best Autohtona, pana la  Lowest Romanian Car, Extreme Camber, Extreme Stretch, Limbo Car Contest, Best Interior, Best Exterior, Best Paint, Best Engine)

- vizitatorii vor putea testa gratuit cel mai performant Simulator Full Motion de Formula 1 din lume, lansat oficial de Ralf Schumacher si Juan Pablo Montoya, dar si un Simulator Full Motion Motorbike.

- concerte Parazitii si B.U.G Mafia azi si maine.

- Chris Pfeiffer (multiplu campion mondial si european la ‘Stunt Bike’) va incanta publicul, sambata si duminica, cu acrobatii pe doua roti

Prin urmare, se anunta un show extraordinar si merita luat in calcul pentru petrecerea timpului liber din weekend. Biletul costa 20 lei/zi dar se poate achizitiona si un abonament pentru toate cele 3 zile care costa 30 lei (elevii si studentii beneficiaza de 50% reducere). Gasiti aici mai multe detalii despre Bucharest Wheels Arena 2013.

Sursa foto: wallpapers.com

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top